Maatwerk interieur

Antonissen interieurbouw ontwerpt interieurs waarbij funcionaliteit en design naadloos op elkaar aansluiten. Wij ontwerpen en realiseren voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Denk hierbij o.a. aan een balie, kastenwand, werkplek, kantine, pantry, maar ook aan een keuken, woonkamerkast en badkamermeubel. Wij staan voor innovatieve oplossingen en ook voor een totaalproject (turn-key) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook o.a. de verlichting en wand- en vloerafwerking verzorgen. Wij willen u graag ontzorgen en zijn graag het aanspreekpunt voor uw hele project.

Maatwerk interieur

Antonissen Interieurbouw staat bekend om het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige interieurs waar functionaliteit en design perfect samenkomen. Of het nu gaat om een ​​particuliere woning of een zakelijke ruimte, wij bieden innovatieve oplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Van aangepaste balies en kastenwanden tot werkplekken en kantines, wij kunnen elke ruimte transformeren met onze op maat gemaakte ontwerpen.

Ons portfolio omvat ook een breed scala aan projecten, waaronder keukens, woonkamerkasten en badkamermeubels. Bij Antonissen Interieurbouw streven we ernaar om elk project tot in de kleinste details te verzorgen. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een volledige turn-key oplossing, wij leveren vakmanschap van topkwaliteit.

Naast het ontwerpen en bouwen van interieurs bieden wij ook een uitgebreid servicepakket. Van het regelen van verlichting tot het verzorgen van wand- en vloerafwerking, wij nemen graag alle zorgen uit handen. Ons ervaren team fungeert als uw enige aanspreekpunt gedurende het hele project, waardoor een soepele en efficiënte samenwerking wordt gegarandeerd.

Kortom, bij Antonissen Interieurbouw streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen met onze expertise in functioneel en stijlvol ontwerp. Laat ons uw ruimte transformeren tot een waar meesterwerk waar u trots op kunt zijn.