Ben van der Heiden Zien&Horen

Moderne Winkelbeleving bij Ben van der Heiden in Tholen

In het sfeervolle Tholen hebben we samen met Gerrit en Marion Atres, de trotse eigenaren van Ben van der Heiden, een uniek winkelinterieur gerealiseerd. Eerder werkten we al nauw samen voor de complete ontwikkeling van hun vestiging in Halsteren. Nu was het de beurt aan Tholen. Ondanks de jarenlange geschiedenis van de winkel, was er een duidelijke behoefte aan modernisering, overzicht en ruimtelijkheid. Gerrit, Marion en bedrijfsleider Jan hadden een heldere visie, waardoor we gezamenlijk tot een uitstekend ontwerp konden komen waarop veel positieve reacties volgden.

Efficiënt Ontwerp met Veelzijdige Inzetbaarheid

  • Maatwerk Balie en Afrekenpunt: In onze fabriek in Breda hebben we de balie en het afrekenpunt met zorg vervaardigd, waardoor deze perfect aansluiten op de wensen van de klant en de efficiënte werking van de winkel.
  • Ruimtelijke Indeling met Kasten en Banken: Door slim gebruik te maken van maatwerk kasten en banken hebben we gezorgd voor een overzichtelijke en ruimtelijke winkelervaring, waar klanten zich direct welkom voelen.

Vlotte Realisatie en Positieve Klantreacties

Na een kleine verbouwing, schilderwerk en vloeraanpassing kon het maatwerk interieur moeiteloos geplaatst worden. De reacties van de klanten waren geweldig, wat ons als Antonissen Interieurbouw veel voldoening geeft. Het is een bevestiging dat ons werk niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de beleving en tevredenheid van de klanten. Dit enthousiasme geeft ons team de energie om keer op keer prachtige projecten te realiseren.