TV meubel en keuken met ensuitekasten

Maatwerk TV-meubel en garderobe: stijlvol en functioneel interieur in Prinsenbeek
 
Voor een tevreden klant in Prinsenbeek hebben we een prachtig maatwerk tv-meubel en garderobe ontworpen en gemaakt, als aanvulling op de eerder door ons gerealiseerde keuken met ensuite-kasten.
 
Het tv-meubel bestaat uit onderkasten met daarboven een combinatie van open en dichte vakken. De onderkasten bieden voldoende opbergruimte met deuren en legplanken, terwijl de open vakken ruimte bieden voor decoratieve items. Het geheel is uitgevoerd in hoogwaardige materialen, met een zichtzijde in Cleaf melamine S164 Fronda en een binnenwerk in Econ grafietgrijs 1019. De deuren openen gemakkelijk dankzij de grepen en druksluitingen.
 
De garderobe in de hal is ontworpen met oog voor moderniteit en functionaliteit. Een MDF wand met groeven en een MDF eikenfineer paneel vormen de basis, waarbij een klepkast en een zwarte kledingroede voor een strakke afwerking zorgen. Een grote spiegel is toegevoegd om de hal een ruimer en eigentijdser gevoel te geven.
 
Bij Antonissen interieurbouw streven we altijd naar perfectie in elk project dat we uitvoeren. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw interieurwensen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droominterieur te realiseren.