Nieuws

Maak kennis met ons team! 🌟

Vandaag zetten we Anne van Alphen in de spotlight, een van onze getalenteerde interieurontwerpers bij Antonissen interieurbouw.

“Hi, ik ben Anne van Alphen, een 31-jarige interieurontwerper bij Antonissen interieurbouw, woonachtig in Breda. Mijn passie voor interieurdesign begon aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam, waar ik studeerde als interieuradviseur.

Naast mijn werk ben ik een actieve sporter. Ik doe aan atletiek, wielrennen en zwemmen, wat mij helpt om zowel fysiek als mentaal in balans te blijven.

Na mijn studie heb ik in verschillende interieurbranches gewerkt, maar mijn hart ligt echt bij het ontwerpen van diverse meubels. Dat bracht mij bij Antonissen, waar de diversiteit en creativiteit in projecten perfect aansluiten bij mijn ambities.

In mijn werk ben ik voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen moderne elegantie en tijdloze kwaliteit. Ik haal veel inspiratie uit tijdschriften, beurzen en digitale platforms zoals Pinterest, wat mij helpt om de meest actuele en duurzame materialen te integreren in onze ontwerpen.

Mijn voorkeur voor natuurlijke materialen leidt vaak tot ontwerpen met een hotel-chique flair, versterkt door de combinatie van moderne esthetiek met natuurlijke texturen zoals gerecyclede materialen.

Mijn passie voor het werken voor de particuliere markt is diep geworteld in mijn eerdere ervaringen. In vorige functies heb ik al intensief samengewerkt met particulieren, wat mij een rijke basis heeft gegeven voor mijn huidige rol bij Antonissen interieurbouw. Het directe contact en het samen vormgeven van een ontwerp met de klant vind ik één van de meest verrijkende aspecten van mijn werk.”

#antonisseninterieurbouw #passievoorperfectie #meettheteam #interieurontwerper #interieuropmaat
...

🌟 Nieuw Project Uitgelicht! 🌟

Een prachtig op maat gemaakt wandmeubel waarin een dressoir en wijnkast is verwerkt! Het biedt zowel uitstraling als praktische opbergoplossingen.

Benieuwd naar de details en wil je meer foto’s zien? Bekijk het project op onze website via de link in onze bio!

Ben je ook toe aan een vernieuwing van jouw interieur? Neem dan contact met ons op en stuur ons een berichtje! Wij helpen je graag jouw droominterieur te realiseren! #antonisseninterieurbouw #passievoorperfectie #maatwerk #maatwerkinterieur #wandmeubel #dressoir #wijnkast
...

Gisteravond samen met Ralph Antonissen met Businesclub Breda een leuke avond met workshops gehad in Nieuweveste Communicatie.
Wij gingen oa naar de Grafiekzolder waar we creatief aan de slag gingen.
Super leuk!
#antonisseninterieurbouw #netwerken
...

Onlangs bezochten Jeroen en Ralph @golfparkdehaenen, waar een nieuw horecagedeelte is gerealiseerd waarvan wij de bar hebben ontworpen en gemaakt.
Ze spraken met Rieks Lambers over o.a. het proces. Benieuwd naar het volledige gesprek?

Lees het in de eerste editie van dit jaar van NAC Zaken waarvan je de link in ons profiel kunt vinden!
#antonissen #maatwerk #interieurbouw #passievoorperfectie
...

🌼 Pasen mag dan voorbij zijn, maar bij Antonissen interieurbouw begint het seizoen van vernieuwing en frisse ideeën! 🌱 Wij zijn weer terug en klaar om jouw interieurwensen tot leven te brengen. 🏡💫 Stuur ons gerust een berichtje om met ons van gedachten te wisselen! #antonissen #interieurbouw #maatwerk #passievoorperfectie ...

🌷 Bij Antonissen interieurbouw wensen we jullie allen alvast een vrolijk Pasen toe! 🐣 🐰 Ook wij genieten van een welverdiend paasweekend en zijn er weer vanaf dinsdag! Ondertussen kun je natuurlijk altijd inspiratie opdoen op onze website en ons een berichtje sturen!

#antonisseninterieurbouw #maatwerkinterieur #passievoorperfectie #interieurinspiratie #interieuropmaat
...

Ontdek onze duurzame aanpak! 🌿 Als lid van Woodloop hergebruiken we reststukken voor nieuw plaatmateriaal. We verminderen transportbewegingen door knock-down kasten en streven we naar langdurige kwaliteit.

Echt gebeurd: een keuken van 33 jaar oud? Geen probleem! We spuiten hem graag over naar een moderne kleur. Een werkkamer na 24 jaar verhuizen? Wij zorgen voor een naadloze overgang naar de nieuwe bestemming. Kies voor duurzaamheid in materiaal, uitvoering en productiemethoden met Antonissen interieurbouw! 💚 #duurzaamheid #langdurigekwaliteit #milieubewust #antonisseninterieurbouw #passievoorperfectie
...

🔨🏡 We zijn momenteel bezig met het plaatsen van een prachtige keuken waarbij we niet kunnen wachten om die te laten zien. Met onberispelijk vakmanschap en aandacht voor hoogwaardig spuitwerk, zal deze keuken zeker indruk maken. Binnenkort worden de natuurbladen geleverd en geïnstalleerd en zullen we de eindonthulling plaatsen! ✨ #antonisseninterieurbouw #passievoorperfectie #maatwerk #keukendesign #vakmanschap #binnenkort #eindresultaat ...