Over ons

Dit jaar bestaan we 65 jaar!

Wij zijn een Bredaas familiebedrijf en maken sinds 1958 interieurs voor particulieren en bedrijven, waarvan er geen twee aan elkaar gelijk zijn. En, nog belangrijker, waarvan onze klanten tegen hun vrienden en collega’s zeggen: “… daarvoor moet je naar Antonissen gaan!”

“Inspireren, creëren en realiseren! Dat is ons werk.”

Wij genieten van het enthousiasme van onze klanten dat we ervaren tijdens deze 3 fasen.

Het inspireren van elkaar tijdens een eerste gesprek, waarbij de ideeën ontstaan en we samen tot een goed passend basisplan komen.

Met dit plan creëren wij binnen korte tijd een interieur of meubel in een ontwerp waarbij budget, beleving en benodigdheden de basis vormen. Op basis van de 3D presentatie van het ontwerp en de offerte hoort gaan we  over naar de laatste en even belangrijke fase, realiseren.

Sinds 1958 maken wij in Breda interieurs voor particulieren en bedrijven, waarvan er geen twee aan elkaar gelijk zijn. En, nog belangrijker, waarvan onze klanten tegen hun vrienden en collega’s zeggen: “… daarvoor moet je naar Antonissen gaan!”

Ik wens u veel inspiratie tijdens het bezoek aan onze website, ik hoop dat deze aanleiding geeft voor een nadere kennismaking.

Frank Antonissen