Appartement Tilburg

Maatwerk Interieur op de 21e Verdieping: Een Unieke Creatie

In het bruisende Tilburg hebben wij op de 21e verdieping een uniek maatwerk interieur gerealiseerd. Samen met de klant hebben we het basisontwerp in 3D uitgewerkt, waarbij we hun wensen nauwlettend hebben gevolgd. Hieronder delen we graag de bijzondere kenmerken van dit project:

Werken en Ontspannen in Stijl

  • Werkkamer met Klapbed: Voor maximale functionaliteit hebben we een werkkamer ontworpen met een klapbed, zodat deze ruimte ook kan dienen als logeerkamer indien nodig.
  • Efficiënte Waskamer: In de waskamer hebben we voldoende ruimte gecreëerd voor de machines en opbergkasten, waardoor alles netjes en georganiseerd blijft.
  • Sfeervolle Slaapkamer met Inloopkast: De slaapkamer is voorzien van een inloopkast, waardoor kleding en accessoires gemakkelijk toegankelijk zijn en de ruimte opgeruimd blijft.

Innovatieve Oplossingen in de Woonkamer

  • Kastenwand met Verborgen Taatsdeur: Een kastenwand met een verborgen taatsdeur leidt naar de waskamer, waardoor een naadloze en functionele overgang tussen de ruimtes wordt gecreëerd.
  • Maatwerk Zitbank en Lattenwand: De woonkamer is voorzien van een maatwerk zitbank in gebogen vormen, met daarboven een lattenwand uit akoestisch vilt en latten van hetzelfde materiaal als de rest van het interieur.

Kwaliteit en Duurzaamheid

  • Cleaf Plaat van Decolegno: Het gehele interieur is vervaardigd uit hoogwaardige Cleaf platen van Decolegno, waardoor een duurzaam en esthetisch resultaat wordt gegarandeerd.
  • Entreehal met Garderobekast: De entreehal is voorzien van een garderobekast met vitrine en verlichting, waardoor een warm welkom wordt gecreëerd voor gasten.

Onze Toewijding aan Vakmanschap

Bij Antonissen Interieurbouw streven we naar perfectie in elk project dat we uitvoeren. Met ons gedreven team zetten we ons in om hoogwaardige en functionele interieurs te creëren die aan al uw wensen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw interieurwensen werkelijkheid kunnen maken.