Ben van der Heiden zien, zorg en horen

Een Toonaangevende Winkelervaring bij Ben van der Heiden in Halsteren

Voor Gerrit en Marion Atres was de start van een nieuw hoofdstuk in Halsteren een avontuur vol ambitie en visie. Ze kochten een groot, maar verouderd pand in dezelfde straat als hun huidige winkel, met de vastberadenheid om hier de meest toonaangevende winkel voor zien en horen in de omgeving van te maken. Hun inspiratiebronnen waren divers, variërend van leveranciers en producenten tot beursbezoeken, waar ze werden geïnspireerd door innovatieve ideeën en trends.

Het ontwerpteam van Antonissen Interieurbouw nam de leiding bij het creëren van het volledige ontwerp voor de nieuwe winkel. Met de input van Gerrit en Marion werd het ontwerp verfijnd tot een perfecte weerspiegeling van hun visie. Materialen van topkwaliteit werden zorgvuldig gekozen om een sfeer van moderniteit en vakmanschap te creëren:

  • Egger Melamine: Voor duurzame en hoogwaardige kasten en meubels.
  • Hangevormde Groene Tegels: Als opvallend en stijlvol element in het interieur.
  • Maatwerk Staalwerk: Gebruikt voor de bar/balie, vitrines en andere functionele en decoratieve elementen.
  • Wandafwerking met Afbeeldingen: Om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan de winkel.
  • Mooie Separaties: Voor het creëren van verschillende secties binnen de winkelruimte.

Het ontwerp werd niet alleen beïnvloed door functionele aspecten, maar ook door de wens van Gerrit om naast het verkopen van prachtige brillen ook een ontspannen sfeer te creëren waar klanten konden genieten van een goed glas wijn. Deze inspiratie vormde de basis voor het ontwerp van de bar en de algehele ambiance van de winkel.

Bij de opening van de winkel straalde trots van alle betrokkenen af. Het resultaat was een indrukwekkende winkelruimte waar vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid samenkomen. Het was niet alleen een mijlpaal voor Gerrit en Marion, maar ook voor het hele team van Antonissen Interieurbouw, dat met passie en toewijding had gewerkt aan het verwezenlijken van deze droom.