Golfpark de Haenen

Maatwerk Interieur: Een Nieuwe Beleving bij Golfpark De Haenen

In Teteringen, bij Golfpark De Haenen, hebben we een uitnodigende horecaruimte gerealiseerd die perfect past bij de ambities van het park. Samen met Hans De Wilde, Ingrid De Wilde en Rieks Lambers hebben we diverse ideeën besproken die vervolgens door de trechter van ons ontwerpteam zijn gegaan. Het resultaat is een ruimte waar sfeer en duurzaamheid naadloos samenkomen.

Materialen van Hoogwaardige Kwaliteit

  • DecoLegno en Decolegno: Het barblad is vervaardigd uit Durasein Sahara Dune van DecoLegno, terwijl de kastdeurtjes zijn uitgevoerd in Cleaf FB49 Italian Stone van Decolegno. Deze hoogwaardige materialen geven de ruimte een moderne en luxe uitstraling.
  • Alpenberg Leather: De omkleding van de bar is gerealiseerd met Tundra Titanum leer van Alpenberg Leather, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle afwerking.
  • Flessenhouders van Brons Gelakt Staal: De flessenhouders, vervaardigd van brons gelakt staal, voegen een subtiele, maar verfijnde touch toe aan het interieur.

Samenwerking en Creativiteit

Het proces begon met inspirerende gesprekken met Hans De Wilde, Ingrid De Wilde en Rieks Lambers, waarbij verschillende ideeën werden geopperd. Ons ontwerpteam onder leiding van Jeroen heeft deze ideeën gefilterd tot een goed concept, waarbij sfeer en duurzaamheid centraal stonden.

Een Nieuwe Beleving

Het resultaat is een horecaruimte die uitnodigt tot ontmoeting en ontspanning. De moderne bar met spiegelwand trekt direct de aandacht bij binnenkomst, terwijl de lichte en frisse ambiance zorgt voor een aangename sfeer. Deze ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid voor een bruisende bedrijfsborrel of inspirerende vergadering, maar ook voor diverse andere events.

Focus op Kwaliteit en Service

Net zoals Golfpark De Haenen streeft Antonissen Interieurbouw naar kwaliteit en service. Ons team staat klaar om maatwerk interieurs te realiseren die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om keukens, kasten, werkplekken of receptiebalies, bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig vakmanschap en persoonlijke service.