Wandmeubel

Op maat gemaakt wandmeubel met dressoir en hoge wandkast.

Dit unieke wandmeubel, op maat gemaakt door antonissen interieurbouw, bestaat uit een dressoir en een hoge wandkast met open en dichte vakken. Het biedt een harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek, perfect geschikt voor elk interieur.

  • Veelzijdige indeling:

het wandmeubel is voorzien van klepkasten en een inbouwkast met lades voor georganiseerde opslag. De overige kasten zijn uitgerust met deuren en legplanken, waardoor er voldoende ruimte is voor diverse items.

  • Hoogwaardige materialen:

de zichtzijde van de kast is vervaardigd uit mdf eiken fineer, zwart gelakt, wat een stijlvolle en tijdloze uitstraling geeft. De zichtzijde van de nis is gemaakt van mdf brons metallic gelakt, waardoor een subtiele en elegante touch wordt toegevoegd. Het dressoir is vervaardigd uit Egger u702 pm/st2, wat duurzaamheid en een moderne uitstraling garandeert.

  • Slimme functionaliteiten:

alle kasten zijn voorzien van druksluitingen voor een naadloze en minimalistische afwerking. Het wandmeubel is uitgerust met dimbare ledverlichting, waardoor de sfeer eenvoudig kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker.

  • Wijnklimaatkast van topkwaliteit:

de wijnliefhebbers zullen genieten van de ingebouwde PeVino bi wijnklimaatkast, geschikt voor 54 flessen en uitgerust met 2 zones voor optimale bewaarcondities.

Dit op maat gemaakte wandmeubel is een perfecte combinatie van functionaliteit, elegantie en vakmanschap. Bij antonissen interieurbouw streven we ernaar om unieke en hoogwaardige interieuroplossingen te bieden die aan al uw wensen voldoen. neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.