Villa

Maatwerk Interieur: Een Harmonieus Samenspel van Visie en Vakmanschap

Dankzij de aanbeveling van Architect Pieter Jan van Hasselt uit Oosterhout mochten we betrokken zijn bij een inspirerend project. De gesprekken met de familie waren verrijkend; ze hadden een duidelijk beeld van hun wensen, waar we samen met de architect nauwgezet invulling aan hebben gegeven in een gedetailleerd 3D-ontwerp. Hieronder delen we graag enkele hoogtepunten van dit prachtige traject:

Keuze voor Kwaliteit en Stijl

  • Gevarieerde Materialen en Kleuren: In samenspraak met de opdrachtgevers en de architect hebben we gekozen voor hoogwaardige materialen, waaronder prachtig eikenfineer in diverse afwerkingen. De kastdeuren zijn met zorg dekkend gelakt, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.
  • Optimale Indeling van Meubelen: Van de zitkamer tot aan de werkkamer, we hebben maatwerkmeubelen gerealiseerd die perfect aansluiten op de behoeften van de bewoners. De kledingkasten zijn bijvoorbeeld optimaal ingedeeld met kastroeden, legbanken en laden, wat zorgt voor een georganiseerde en praktische opbergruimte.

Verfijning en Functionaliteit in Detail

  • Sfeervolle Verlichting in de Zitkamer: De zitkamer kreeg een prachtige, dekkend gelakte kleur en is voorzien van subtiele, maar effectieve LED-verlichting die de ruimte een warme en uitnodigende sfeer geeft.
  • Maatwerk in de Garderobe: De garderobe is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waarbij elk element is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de bewoners.

Trots en Dankbaarheid

Dit project is voor ons niet alleen een uitdrukking van vakmanschap, maar ook een bron van trots en dankbaarheid. We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om samen met de familie en de architect hun droominterieur te realiseren.

Bij Antonissen Interieurbouw koesteren we elke samenwerking en streven we ernaar om met onze expertise en toewijding unieke en hoogwaardige interieurs te creëren die langdurig plezier en tevredenheid brengen.