Slaapkamers

Luxe Slaapkamer

In samenwerking met Studio Vanessa van Tiggelhoven hebben we een reeks luxueuze slaapkamers gecreëerd, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om een ​​sfeer van elegantie en comfort te bereiken. Hieronder vind je een overzicht van de opmerkelijke kenmerken van deze slaapkamerontwerpen:

Kenmerken:

  • Egger Kasten met Zichtzijdes: De kasten zijn vakkundig vervaardigd met Egger materiaal, met zichtbare zijden die een gestroomlijnde esthetiek en duurzaamheid bieden.
  • Kvadrat Bekleding en Notenfineer Poefjes: Geniet van het luxe gevoel van Kvadrat bekleding en notenfineer poefjes, die de ruimte verrijken met stijlvolle texturen en verfijnde details.
  • Blüm Lades en Zwevend Bedplateau van Eiken Fineer: Het gebruik van Blüm lades en een zwevend bedplateau van eiken fineer zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie, waardoor de slaapkamer een moderne uitstraling krijgt.
  • Taatsdeuren met Eiken en Notenfineer: De taatsdeuren zijn ontworpen met een prachtige combinatie van eiken en notenfineer aan de ene zijde, terwijl de andere zijde is geschilderd, waardoor een veelzijdige en visueel aantrekkelijke oplossing ontstaat.
  • Geïntegreerd Bureau: Voor extra gebruiksgemak is er een bureau achter een klep geïntegreerd, waardoor een multifunctionele ruimte ontstaat die zowel geschikt is om te werken als te ontspannen.

Samenwerking met Studio Vanessa van Tiggelhoven:

Deze slaapkamerontwerpen zijn tot stand gekomen dankzij de nauwe samenwerking met Studio Vanessa van Tiggelhoven, een gerenommeerde naam in de wereld van interieurontwerp. Hun expertise en creativiteit hebben bijgedragen aan het creëren van deze unieke en verfijnde slaapkameromgevingen.

Met trots presenteren we deze slaapkamerontwerpen als een showcase van vakmanschap, esthetiek en functionaliteit, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om een ​​oase van luxe en comfort te creëren.